HUB MEDIA

s e î n c a r c ă

Ajută-ne să găsim eroi printre oameni obișnuiți: Oferă speranță Dianei!

Ajută-ne să găsim eroi printre oameni obișnuiți: Oferă speranță Dianei!

Un copil a trebuit să se confrunte cu un coșmar terifiant după ce o pată maronie neobișnuită a apărut pe fața sa. La doar 12 ani, Diana s-a trezit într-o zi cu perna acoperită de sânge.

"Atunci când era mică și avea febră, zona respectivă devenea mai fierbinte și se înroșea. Am dus-o la doctor, dar ni s-a spus că e un hemangiom și că ar trebui să îl lăsăm să se vindece de la sine. Totul a continuat astfel până într-o dimineață când am găsit-o acoperită de sânge."

"La fiecare două săptămâni avea hemoragii. Nu puteai prevedea când vor apărea sau cum să gestionezi astfel de situații. Sunt momente foarte dificile și terifiante. Când apar sunt extrem de severe și singura intervenție posibilă este embolizarea. Astfel, timp de 9 ani, am fost mereu în stare de alerta!"

Diana și familia ei au reușit totuși să gasească ajutor la o clinică din Turcia. Tânara urmează să fie supusă unei noi operații chirurgicale care ar putea pune capat suferinței sale. Mama Dianei a descris cu tristețe povestea financiarului lor tumultuos - cheltuieli de peste 80.000 de euro, rate lunare la bancă de 5.000 de lei și un proform pentru următoarea operație chirurgicală care depășește 22.000 de euro.

"Diana este acum studentă în anul II la Psihologie. Își găsește puterea să continue în fiecare zi. A reușit chiar să obțină un loc de muncă, încercând să ajute cu cheltuielile familiei, dar presiunea financiară devine copleșitoare. Putem face o diferență reală împreună și putem aduce speranța acolo unde este cea mai mare nevoie. Să aratăm solidaritate și compasiune! Fiecare zi în plus înseamnă un risc mai mare pentru o nouă hemoragie. Pentru donații din partea companiilor, vă rugăm să accesați: https://salveazaoinima.ro/diana-entuc/

Numele entității: Asociația „SALVEAZĂ O INIMĂ”
CIF: 31015982
Cont RON: RO05BTRL00701205W82870XX
Cont EUR: RO28BTRLEURCRT00W8287001
Cont USD: RO68BTRLUSDCRT00W8287001
Cod SWIFT: BTRLRO22
Cod BIC: BTRL
Banca: Banca Transilvania Botoșani

Vă rugăm să menționați în transferul bancar, la detalii plată, numele DIANA ENTUC

ARTICOL SCRIS DE:
Ion Dumitrescu